Sluta puttas

Det finns mammor som alltid plåstrar om och det finns systrar nära men ändå så långt bort. Det känns bra e&a. Ibland är det så skönt att bara prata, prata om oväsentliga saker som allt. Det mesta som låter från mig är oväsentligt, men det betyder inte att det är oväsentligt egentligen. Det betyder bara att man vill prata av sig. Skitsnack kallar vi det också. Jag gillar att sitta i bastu. Bastu är bra och det är alltid jobbigt att gå in i en men också alltid lika skönt att gå ut ur en den. 3+bastu=bra. Bra kanske borde betyda bastu...

Anniemal

Ordet jobbigt kommer ifrån ordet jobba, borde då inte ordet underbar betyda under? Underbar bordet betyda Pokemon, för att vi aldrig gillat uppföljare. Kan ni ibland känna att ni är födda till att göra något? Jag är född till att vara med i Sveriges hjältar, kanske för att ha räddat någon. Jag vill så gärna rädda någon, kanske ett Anniemal. Har jag räddat dig? Är jag god nog att stå på scen, eller måste jag vara en mås för det? Anniemal, du kommer aldrig bli en mås.

Ljudet av en ådra

Tänker man på ens modersmål i tankarna eller tänker man i bilder? För om man föds döv, tänker man då i händer eftersom man relaterar språk till händer i teckenspråket? Eller om man föds till rövare, tänker man då på rövarspråket? Jag vill vara döv ibland. Förlåt gud för det sista, lyssna inte på en döving som mig.


Hyllning till bubble

Om jag fick hylla någon skulle det nog bli hon som uppfann spåbubblorna. Det måste väl varit en hon tror jag. Jag blir bara rädd när jag tänker på att dom kanske alltid bara funnits där, som luft typ.

Flyvigt

Jag blir facinerad över hur många saker man kan göra. Jag kan göra allt, precis allt. Gå mot regnbågen, döda någon, bygga en stenmur, tracka kungen, samla på frimärken. Ja, jag kan till och med bli en hemlig spion. Men kanske inte flyga eller få behålla någon för evigt.

Odret

Sitter, tänker, skriver. Sitter och tittar på en kartong där det står "Brasved - Av Björk." Undrar grovt om det är ett skämt eller inte. Sen efter det tänker jag att vissa ord är mycket finare än andra. Bra ord är nog tejp, glas, blå. Sen efter det tänker jag att det borde heta bubblevatten, inte bubbelvatten. Bubble.

Pianissimo var upptaget

Humlor är ovetande om att de inte borde kunna flyga, men de flyger i vilket fall. Jag önskar att jag inte visste att människor har svårt för att flyga. Men sen tänker man att ifall det nu finns någon människa som kan flyga så skulle den personen nog hålla det hemligt, annars blir man ju labbtestad och sånt.


RSS 2.0