Om man saknar både muskler och ben?

Du, du vet när man har den där bestående känslan av att vara bakfull. För några år sen så var det ett rent helvete att vara bakfull, men du, du vet när man inte längre känner så. När man närstan vant sig och istället uppskattar de dagar man vaknar o-bakfyll, det kanske känns lite omvänt. Men när jag var ung drack vi inte ens och titta! Titta vad som hänt med vår generation. Vi blir fulla, säger fina saker och uppskattar livet, fler dagar än vad du gjorde när du var ung. Alkoholproblem? Nej. Bestående lycka? Ja.



Friday I'm in love

Hemoglobin eller inte, jag tycker naturkunskap är ganska kul, ibland.

Du har ingen i hela världen och ingen i hela världen har dig.

Varför tänka på annat när du bara känns så mycket viktigare?

Att boka en spontansemester 3 dagar innan avfärd känns helt okej. Resan kändes mer än okej. Jag har tänkt vilda tankar under alkohol-rus och tänkt lugna tankar under de få stunder som alkoholen lagt sig. Fast det ä inget jag känner att jag vill dela med mig utav på min blogg. Men om jag skulle beskriva tankarna så skulle de vara gula och höga hus. Fint.

PUSS

Idag för mig, imorgon för mig



om du vill kan jag
spela och du kan också
spela

Den lilla skuttar och den stora hoppar


Moln är bra ting-eling

Jag hoppas du är glad för då blir jag glad. Jag hoppas du fortsätter gilla skjortor och lila. Jag hoppas du förstår att du är snäll trots allt.


RSS 2.0