Anywere is everywere with, you

Det finns vissa människor som man vill ge ett blogginlägg. Människor som verkligen är underbara, utan och innan. Det är så svårt att ge tillbaka till människor som bara ger av naturen, men jag ska försöka. Det ska jag verkligen. För utan de människor man gillar, gillar man väl ingenting egentligen?

Våren drog sig tillbaka

Men inte fåglarna för såg en igår lustigt nog. Har handlat en massa saker idag och insåg att när pengarna sjunker, stiger ångesten. Intessant det där. Jag har inte tänkt på hela helgen för sånt fanns det inte tid med, så då kan man ju undra vad jag gjorde - det undrar jag med. men det är väl så det ska vara när man är 19 år och fortfarande und meden paraplydrink i handen.


Historien bakom

En gång föddes en tjej och sen blev vi vänner. Hon blev kär och jag slutade vara kär. Hon blev kär och han blev kär. Hon var kär, han slutade, blev botad. Men när Hon insåg att Han inte var kär längre låtsades Hon sluta. Så höll det på ganska länge, av&på hela tiden. Sen blev det tillslut av och detta berodde på att deras kärlek blev smutsig med tiden. De båda är egentligen fortfarande kära i varandra men det hjälps inte för allt är grusigt. Som varm saft, som kall luft.

Men det finns en historia som handlar om en kille som hette Romeo och en tjejen Julia. De var kära men kärleken blev grusig sen dog de. Tyvärr, kanske inte lyckligt men de visste var de hade varandra iallafall.

En eller två ensamma kilometer är ingeting om jag får välja

Idag gick jag hem från skolan. När jag gick hem från skolan så lyssnade jag på musik och tänkte, som jag råkar göra ibland. Då kom jag på en sak som jag ska få med i alla böcker som skrivs i hela världen.

Man behöver inte ge upp sin sömn för att få drömma, inte heller för att kunna uppnå sina drömmar. Man behöver inte heller ge upp sina drömmar för sömn. Men samtidigt kan man inte sova för att uppnå sina drömmar, så som jag gjort i 19 år. Jag är trött och mina drömmar är varken drömda eller uppfyllda.

Så tänker jag när jag går ensam hem från skolan. Jag vet inte om det är smart eller töntigt. Men allt som är aktuellt är smart. Tänkte skriva något i stil med "Nu ska jag sluta vara vaken och uppnå mina drömmar", men istället skriver jag "Jag ska bara vara vaken ett tag till, sen ska jag..."

Mina tankar gör mig galen

Jag köpte min kärlek för pengar,
för mig var ej annan att få,
sjung vackert, I skorrande strängar,
sjung vackert om kärlek ändå.



Den drömmen, som aldrig besannats,
som dröm var den vacker att få,
för den, som ur Eden förbannats,
är Eden ett Eden ändå.

Järnlunga eller järnhjärta?


ibland undrar jag om man kanske bär på böldpest utan att familj och vänner vet

Det finns dagar då jag har huvudvärk, men som en vän till mig talar, då vet du att huvudet lever. Men då kommer min inre röst i huvudet och säger, tänk så avlider jag bara långsamt inuti? Eller som en bror till mig säger, man kan inte ha ont i en protes. Rätt kul första gången men sen är det inte lika kul och det är ju ologiskt. Jag menar jag har ju fortfarande ont i huvudet, han ändrar inte skämtet, det slutar bara vara roligt. Som en mjölk, den är god i någon vecka sen helt plötsligt ruttnar den, eller surar till sig lite i allafall. Samma sak är det med hjärtan och blodet, det är kul första gången men sen surar hjärtat till sig. Det liksom ruttnar och det kan ses som hemskt men också som naturens gång - och vem vill sätta sig emot naturen liksom? Jag tycker om naturen, saker får ruttna. Men skillnaden är att det alltid finns en förklaring till varför saker ruttnar, men det gör det inte alltid med hjärtat och blodet och därför drar jag härmed slutsatsen att alla har böldpest eller bara vanlig jävla blodcancer.

Jag tror inte på kärlek som en gång är förstörd.

Why can't you leave me tomorrow instead?  Why can't you leave me tomorrow instead?  Why can't you leave me tomorrow instead?  Why can't you leave me tomorrow instead?  Why can't you leave me tomorrow instead?  Why can't you leave me tomorrow instead?

Why can't you leave me tomorrow instead?
Why can't you leave me tomorrow instead?
Why can't you leave me tomorrow instead?
Why can't you leave me tomorrow instead?
Why can't you leave me tomorrow instead?
Why can't you leave me tomorrow instead?

Varför räkna livet i hyror när man kan räkna i drinkar?

Jag vill att folk ska förstå hur mycket jag tänker och spekulerar kring saker, mest för att saker ploppar upp vid konstiga tillfällen. Som spyan under fyllan, så plötsligt kommer mina tankar. Fast egentligen spelar det ingen roll för jag kommer dö smart eftersom jag redan vet allt i hela världen. Det fina är att ingen av er kan säga emot mig för att jag är smart när det väl gäller och det är sånt som spelar roll, att ta rätt beslut i fel ögonblick gör ögonblicken till de rätta. Men ibland tar jag fel beslut i rätt ögonblick men det spelar ingen roll. Småsaker spelar ju roll ibland, som min vän säger - Det är detaljerna som räknas.


Sista blodkroppen kvar

Idag ska jag förtära drycker likt barnen i Afrika. Jag vill att detta blir en bra kväll.

För att förstå det stora hela måste man först förstå det stora.

HUR LÄNGE KAN MAN HÅLLA ANDAN INNAN MAN SLUTAR?

Vad är det egentligen för kul med gåtan "Vad är det som går och går men aldrig kommer till dörren?" Får man ut någonting av att lösa gåtor egentligen? Man kan ju hitta på vad som helst, "Vad ligger och ligger under soffbordet men rör sig inte? Det brors på vad som ligger där". Nu lämnar vi detta dödsdömda ämne.

Jag kan störa mig på saker som finns och på saker som händer. Nu tänker jag skriva några av mina vardagliga irritationsobjekt.
Jag stör mig på när man trampar i blöta saker så strumporna blir blöta.
Jag stör mig på killars fula strumpor, de med Team Sportia-märket på, men jag stör mig också på de som har tjej-strumpor för det är fult.
Jag stör mig på att skolan har blask-kaffe, det har säkert inte ens runnit genom ett filter, bara genom en jävla massa socker och bruna farliga saker.
Jag stör mig på Drömmen till Italien-reklamen när hon försöker sjunga "Det vackraste".
Jag stör mig på att jag iband lägger energin på fel saker, likt strumpor och kaffe.

patetiskt

Jag måste skriva ett inlägg om hur min bröstvårtspiercing hamnade i Lollos öra.

Jag har under dagen suttit och försökt komma ikapp vad gällande mitt projektarbete. Men för att visa hur största delen av mitt arbete just nu ser ut tänkte jag copy-paste-a en del av mitt syfte;

När mitt projekt är klart vill jag att andra musiker ska kunna läsa mitt arbete och känna att det finns ideér
och bra tankar om hur man hittar inspiration en tråkig höstdag när mänskligheten glömt hur solen känns mot ens fräkniga kind.


Jag känner mig smått sorglig när jag ser tillbaka på förmiddagen. Vissa räddar liv i Afganistan medans jag skriver ett oseriöst projektarbete. Men under lunchen så talade vi om viktiga saker. Däribland Hästisar. Hästisar är man om man har varsin häst och är bästisar, då bygger man egna hinder och hoppar tillsammans över ängarna. När hästarna blir trötta rider man på sina cyklar och ryktar dom, vem ryktar bäst? Spännande. Man läser Min häst i skuggan av solen och räknar varandras fräknar. Vem har flest? Vem ryktar bäst? Fina tankar och fina  gärningar gör att man blir Hästisar. Sen är det en fördel om man har en rik pappa som ger bort en häst bara sådär. Men jag har aldrig gillat hästar, faktumet är att jag är rädd för hästar, de är stora och har dubbelt så många ben som mig, det innebär att hästen är dubbelt så snabb. Farligt, men spännande.

Det är fina tankar som sitter kvar i min väns huvud. Likt instinkten jag bär med mig att alltid ta så många röda bär som möjligt i cocktailen. Då får man önska sig saker och man får en sockerkick. Fina tankar. Undra om Naken-Janne gjorde sånt från Farmen när han var liten, gjorde man så förr eller är det som pokemon-kort, något som bara är uppgjort och jobbigt. Jag tror att alla dagisfröknar himlade med ögonen bakom ryggen på oss med två små ben. Eller är det som kulor, stenkulor som barn leker med ön idag, det skulle jag mer kalla riktiga saker trots att cocktailbären är fina.

Och vi som väntar på något gott vi väntar alltid för länge jag vet, jag vet

Dom säger dom bästa är tagna men dom ljuger, dom ljuger för vi finns ju kvar  Och om dom bara gav oss chansen

Dom säger dom bästa är tagna men dom ljuger, dom ljuger för vi finns ju kvar
Och om dom bara gav oss chansen.



Jag vill vara våren för alla blir så glada att se henne

Jag har ett par nya solglasögon som är rosa med leopardmönster, de får mig att må bra ljust för stunden. Tillfällig lycka som sagt. Läste nyss mina omdömen. HEJ HOPP. Jag önskar bara att jag kunde förstå saker mer, koppla saker fortare och äta mindre. Stess = mat och mat = stress. Hur ska jag klara detta? Nej för att ta mig själv på allvar så har jag ett projektarbete som ska vara klart om tre ynka dagar och jag har en felaktig frågeställning, med denna vetskapen överväger jag att hoppa genom fönstret eftersom det är smidigare än att hoppa in i ugnen och grillas ihjäl.

Jag hoppas på Robinson men har nu också sökt Au Pair jobb världen runt. Skrev att jag älskar barn - gör jag det? Det får man väl göra isåfall. Hoppas man inte blir slagen av pappan i familjen bara.

Jag vill bara flytta till nåt land där man dricker ur röda muggar på fester - Amerika?
Get real Sara, du är född som en fattiglapp, du kommer att dö som en fattiglapp - Alladin. Annars förutom att livet bytt riktning ganska rejält, så är det väl rätt mycket puss på livet. Min vän har ju erkännt sin kärlek för mig, Klara. Här kommer en dikt till henne av mig;

Klara, du är som en saga,
fast du luktar mer.
Klara, du är som en saga,
du luktar som nått bra.
Klara, du är min saga,
Vill du skriva vårt slut?

Solen är gul men har också fläckar

Barock&Rokoko är så tråkigt att jag skulle jämföra det med att klappa en haj, strävt och grått. Jag har klappat en haj förresten. Jag funderar mycket på dumma saker, oväsentliga saker. Det är bara synd att mina tankar inte kommer förändra mänskligheten, för det önskar jag ibland. Men det önskar väl alla, jag menar jag ser mig själv som smart och vet att jag har bra åsikter om saker, men då kommer en av alla mina oväsentliga tankar, så tänker ju alla och därför spelar det ingen roll. Det spelar ingen roll, varför sträva efter att vara så smart som möjligt när alla egentligen har bra åsikter om man i slutändan alltid utgår från sig själv? Det finns inget svar Sara så varför ens ställa frågan? Är de någon som kommer svara? Nej. Så sluta rista in saker i denna dödsdömda blogg. Haha dramatiskt men sant.

Önskar bara att jag kunde ta ett extra-tuggummi och få folk att bära saker åt mig, men det fungerar inte, inte ens om man haft tandställning och har raka tänder. Ännu en onödig tanke; visst det är kul och bra att ta av sin tandställning, men det är bara tillfällig lycka. Det enda som finns är tillfällig lycka. Som redan sagt/skrivit i denna blogg; om man vaknar en dag och känner att mitt liv är perfekt, då dör man tror jag. Så jag vill bara gratulera dig Sara, du kommer leva ett långt och drygt liv.

Du har fler kluvna hårstrån än mig

Nu har jag gjort det. Jag har gjort det jag alltid drömt om, en sak många tänker, kanske dagligen. Men jag har gjort det, jag pratar inte om att byta levnadsätt eller något sådant. Det här är större, jag har ansökt. Jag hoppas jag kommer med,  det hade löst allt. Mitt liv är kanske inte lika bra som ditt med om, om jag kommer med så kommer djungeln att vråla för min skull.

Robinson - here I come.

kurr kurr

Visste ni att postkodslotteriet knackade på min dörr? Inte? Nej okej de sa iallafall att jag hade vunnit en miljon. Jag blev ju såklart överlycklig, inte sådär tråkigt lycklig som folk alltid blir på tv, utan jag blev jätteglad. Men precis innan jag hann få checken så frågar dom tveksamt, vänta är detta verkligen gladiolvägen 205?


Den solande skinen är åter hemma och jag är pirrig

En ny årstid har visat sig i skyn och det innebär att jag-måste-ta-mitt-körkort--stressen har börjat. Inte för mig då men det finns ju fler människor än mig. Igår var jag inte ensam och kom därför fram till att grön är den bästa färgen eftersom gräset är grönt och stoppljusen är menade att vara gröna. Det innebär ju att motsatsen till den bästa färgen är röd. Eftersom man måste stanna vid rött, sen är djävulen röd. Lite synd kan jag tycka eftersom jag litar på den här teorin, och min favoritfärg är ju röd. Men sen kom jag på när jag inte var ensam att om djävulen symboliserar det röda så borde gud vara grön, eller skyn iallafall. Då vill jag vara så snäll och dra slutsatsen om att alla människor är gula, för vi kan alla se solen och på stoppljuset så är gult mellan grönt och rött.

Men nu när då våren skiner och solen kommer så har jag kommit på mig själv med att jag vill starta livs-projekt. Typ som att bygga en Noaks-båt, starta ett företag eller sluta bita på naglarna. Jag vill börja om på nytt med nya tag. Tänker mig de gamla trädgårdshandskarna som med tiden blivit bruna av jord och annan smuts, de slänger jag nu eftersom det fina blommiga mönstret inte längre syns och köper ett par nya. Ett par där blommorna syns och därmed basta. Jag önskade bara att jag hade mer än gräs i min trädgård. Det kanske ska bli mitt nya projekt, att börja odla blommor och bin.
Härlig insikt, en riktig vår-insikt.

För hur man gör är man omedvetet törstig.

Vilket gör att det egentligen är helt onödigt att dricka om man ändå blir törstig igen. Så kan jag tänka ibland. Men sen och andra sidan så blir man ju hungrig om och om igen, och äta bör man annars dör man har man ju hört. Väldigt vad många gånger man har hört det. Så min teori höll inte, än en gång. Eller än flera gånger.

Du lockar fram våren och jag bara stirrar på med fascination.

Jag tänker ibland på om man skulle vara en lat mask, en mask som ligger och slemmar liksom. - E

En mystisk filur det där, för jag har också tänkt den tanken. Eller som när folk säger "Hon glider på en räkmacka", då tänker jag mig en lingongrova med räkor på samtidigt som det står en tjej och surfar på den i en rosa/turkos overall. Som Fyrking och han är ju cool.


Jag kan få dig när du vill

<a href="http://www.bloglovin.com/blog/1450735/tenorklav?claim=xhbf7vwkb6d">Följ min blogg med bloglovin</a>

Man var tvungen att lägga in den länken. Annars dör man kanske nej det gör man inte. Det krävs mycket för att dö. Man måste ha så lite livslust att den inte ens finns. Då snackar vi lite. Men jag är glad, jag är gladare än vanligt, klart man är vresig men det är ju bara puberteten. Utöver puberteten så är jag glad och lyfter snart från jorden, men bara när jag inte är ensam. Nu ska jag göra en lista över saker som bevisar att jag är glad.

  • Jag vill skriva hemliga saker på imman på duschväggen om andra. Även om jag vet att jag är ensam i badrummet så skriver jag fina saker snabbt och sen suddar jag ut det igen. Som om ingenting hänt.
  • Jag lyssnar på musik och älskar det för andra gör det. Jag relaterar all musik till glada saker och tänker på glada saker och göra glada saker.
  • Jag vill skriva ner fina tankar och vill fånga andras. Jag vill springa med en hov och fånga fina ord och röster.
  • Jag vill ha picknick med andra, ligga på en filt och titta på klockan medans den bara snurrar och snurrar. Vi bryr oss inte utan låter den jävlen snurra så ort den bara vill och kan.

Jag älskar att vara med andra. Blir som en skakad sockerdricka, tillslut exploderar man och skummar upp. Man bara bubblar och bubblar. Men det finns alltid någon som vill dricka, trots att man är skummad och bubblig. Andra tror jag vill det.
                                                                            Andra - a + e puss


För det första


Måste det vara vår för att det ska vara fred?

Jag får en kryp-känsla i kroppen. Som att jag vill vara en geopard och smyga på ett byte, en ond människa. För att sedan, helt oväntat, hoppa på besten bakifrån och äta. Så vill jag göra. Kötta bytet, bita i nacken.


RSS 2.0